Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prodimpex Peligrad Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Formator unic in Romania (acreditat ANC)
1190 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incepand cu 24.10.2015, pentru doua zile in Bucuresti, se desfasoara trainingul primului modul al cursului de formator al Alchemy Consulting & Training. Este un curs complex care, dincolo de un set de cunostinte conform standardelor ANC si ultimelor standarde europene in training, ofera prin metode de predare aplicate o (trans)formare a cursantilor in buni profesionisti.

Care sunt beneficiile aduse de aceasta curs?

Este un curs maraton al dezvoltarii cunostintelor, al dezvoltarii personale si profesionale. Intrucat cursul este certificat ANC, acesta confera cursantului dreptul de a practica meseria de formator.

Mai mult chiar, Alchemy Consulting & Training ofera o tableta cursantilor sai pentru a incuraja dezvoltarea si investitia in ei insisi.

In ce consta cursul?

Cursul acopera cele 8 standarde impuse de catre ANC, impartite in doua module. Intreaga desfasurare a trainingului este profund experientiala. De fapt,structura si modalitatea de predare confera succesul cursului si motivul transformarii cursantilor in leaderi, pentru ei si pentru viitorii lor cursanti.

Este un training complex si complet prin care absolventii cursurilor au toate competentele si pot deveni practicanti conform calificarii de formator dobandite.

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza atat celor care vor sa imbratiseze meseria de formator, dar si celor care doar care isi doresc sa evoluze. Este un curs pentru oricine cauta un alt mod de a comunica, de a gestiona resurse personale si umane, de a reusi sa transfere cunostintele celor din jur, de a deveni un leader. La finalul cursului, cursantii care trec testele finale au o noua calificare, foarte cautata in contextul proiectelor Uniunii Europene in domeniul resurselor umane. Altfel spus, o calificare ce le ofera o meserie plina de impliniri personale si financiare, precum si o noua perspectiva.

Care sunt costurile cursurilor ?

Costurile cursurilor sunt de 1,190 lei - TVA inclus pentru cele trei module. Suma platita poate fi considerata drept o investitie in sine.
Tariful cursurilor poate fi platit integral sau in trei rate. Doar participantii care aleg sa achite integral suma, primesc bonus o tableta Allview!

Pentru ca acest curs sa aiba loc este necesar sa se inscrie minim 12 participantii.

Cine este alchimistul?

TRAINER AUTORIZAT: Sorin Peligrad

Sorin Peligrad este Senior Trainer, formator certificat național și internațional.

Sorin Peligrad are experienț vast in training, dezvoltarea de abilitți prin coaching, NLP - programare neurolingvistic, specializare in comunicare (public speaking și bodylanguage). Activitatea sa se desfșoara in egal masura pe segmentul corporate și cel al administrației publice.
Este un trainer titrat, autor de articole, o persoana creativa și plina de umor. Sorin Peligrad are un mod unic de livrare a traingurilor printr-un stil de predare interactiv și adaptat fiecarui participant.

Despre Alchemy Consulting & Training

Alchemy Consulting & Training crede cu tarie ca o viata frumoasa este posibila doar prin dezvoltarea resurselor individuale ale fiecaruia. In aceeasi masura crede ca educatia este pilonul de baza al dezvoltarii unui viitor fericit si prosper pentru generatia actuala si cele ce urmeaza.

Pornind de la aceste credinte, Alchemy Consulting & Training isi dedica activitatea in a crea profesionisti cu valori reale, a caror meserie sa treaca dincolo de profesie, sa se ridice la nivel de identitate.

Alchemy Training dezvolta abilitatile cursantilor sai prin tehnici exacte si testate, mai exact prin programarea neuro-lingvistica (NLP) si limbajul trupului. Aplicand cu succes aceste tehnici, Alchemy Consulting & Training sustine cursantii sa devina mai eficienti, mai buni profesionisti, sa faca ceea ce le place, sa obtina ceea ce isi doresc.

Altfel zis, Alchemy Consulting & Training arata cursantilor drumul spre o viata personala si profesionala implinita.

Alchemy Consulting & Training SRL
Persoana de contact: Sorin Peligrad
website: cursuri-calificare.eu
website partener: http://ixpr.ro
Din Gura in Gura